WOOD XL
0
Over Woodxl
Over Woodxl

Bij Woodxl maken we van het gewone iets inspirerends. Al meerdere jaren produceren we houtproducten van de beste kwaliteit. Wij zijn de toonaangevende leverancier-fabrikant van producten voor trappen-veranda’s en aftimmering, u kunt uw huis transformeren met Woodxl. We staan bekend om het bewerken van hout, we bieden ook een uitgebreide collectie houtspecials om uw huis de perfecte finishing touch te geven.

We combineren tientallen jaren vakmanschap met toonaangevende technologie om de volgende generatie hoogwaardige duurzame houtproducten te ontwikkelen.

Een grote selectie van de Woodxl-producten wordt geproduceerd in West Europa op onze eigen productiefaciliteiten Dit vermindert onze ecologische voetafdruk en de hoeveelheid luchtvervuiling die we zouden genereren als de producten uit Azie zouden worden geïmporteerd.

Dankzij ons geavanceerde machinepark en geschoold personeel kan Woodxl altijd producten van de hoogste kwaliteit leveren aan zijn klanten.

Hoewel we trots zijn op onze historie, werken we voortdurend aan de ontwikkeling van de volgende generatie hoogwaardige houtproducten. Ons toegewijde team is voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en stijlen om innovatieve nieuwe producten te ontwikkelen in lijn met de nieuwste designtrends.

Bovendien erkennen we dat installatiegemak ook belangrijk is, dus we onderzoeken voortdurend nieuwe montagemethoden om het leven voor u gemakkelijker te maken. We werken continu aan de ontwikkeling van de volgende generatie hoogwaardige, duurzame houtproducten.